Název | Množství a jednotka |
---|---|
droždí | 80 g |
vejce | 2 ks |
strouhanka | 1-2 lžíce |
petrželka | |
cibule | 1/2 ks |
máslo | 20 g |
sůl |
Postup: Najemno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Mrkev a celer očistíme, nastrouháme nahrubo, dáme do napařovacího hrnce a mírně... zobrazit recept
Postup: Z moučkového cukru, mletých loupaných mandlí, lžíce šípkové zavařeniny a dvou... zobrazit recept
Postup: Mořského vlka (nebo jinou rybu) očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou od... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem, osolíme a opepříme.... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek